Facebook Instagram

Як обрати кабінет керівника

17.02.2020
  • Як обрати кабінет керівника

UA

Кабінет керівника – месце, де проходить більша частина робочого часу. Кабінет керівника це  «візитна картка» організації, по стилю та інтерьеру, майбутні партнери і клієнти, роблять свій перший висновок про надійність та фінансовий стан компанії. Окрім того,приміщення кабінету керівника відіграє велику роль у формуванні іміджу керівника серед співробітників . 

При виготовленні меблів для кабинету керівника зазвичай використовують дорогі матеріали, що гарантує тривалий срок її експлуатації та забезпечить солідний імідж. Меблі в кабинеті керівника повинні відрізнятися від меблів для персоналу  своїм дизайном, розміпами, матеріалами та техничним оснащенням. Комплект меблів для керівника включает в себе робочий стіл з тумбою, основне крісло, крісла для відвідувачів, брифінг-приставку, шкафи для документів та верхнього одягу. Важливим моментом при комплектації  кабінета є вибір кресла для керівника. Таке крісло повинно мати исоку, зручну спинку, регулюватися по висоті і куту нахилу, мати механізмт качання і обов’язково  підійти до стилю основних меблів в кабінеті.

Для кабінету керівника в класичному стилі  підійде комплект меблів із шпонированного МДФ та вставки з натурального дерева. Кабінети в сучасному стилі частіше виготовляють з ламінованих плит ДСП та плит МДФ покритих шпоном. В сучасних кабінетах керівника все частіше використовуються металеві елементи, сучасні пристрої для комунікації, закалене скло, накладки та вставки з натуральної шкіри.

Підібрати необхідний комплект допоможуть спеціалісти компанії “Форт меблі”

RU

Кабинет руководителя - место, где проходит большая часть рабочего времени. Кабинет руководителя это «визитная карточка» организации, по стилю и интерьеру, будущие партнеры и клиенты, делают свой первый вывод о надежности и финансовом состоянии компании. Кроме того, помещение кабинета руководителя играет большую роль в формировании имиджа руководителя среди сотрудников.

При изготовлении мебели для кабинета руководителя обычно используют дорогие материалы, что гарантирует длительный срок ее эксплуатации и обеспечит солидный имидж. Мебель в кабинет руководителя должна отличаться от мебели для персонала своим дизайном, размерами, материалами и техническимм оснащением. Комплект мебели для руководителя включает в себя рабочий стол с тумбой, основное кресло, кресла для посетителей, брифинг-приставку, шкафы для документов и верхней одежды. Важным моментом при комплектации кабинета является выбор кресла для руководителя. Для кабинета руководителя в классическом стиле подойдет комплект мебели из шпонированного МДФ и вставки из натурального дерева. Кабинеты в современном стиле чаще изготавливают из ламинированных плит ДСП и плит МДФ покрытых шпоном.

В современных кабинетах руководителя все чаще используются металлические элементы, современные устройства для коммуникации, закаленное стекло, накладки и вставки из натуральной кожи. Подобрать необходимый комплект помогут специалисты компании «Форт мебель"

Поділитися